A jelentkezési határidőt kitoltuk egészen 2013. június 24. (hétfő) éjfélig.

A kulcsokat közzétettük, lentebb az oldalsávban olvashatjátok el. :)

2012. december 3., hétfő

Hegemónia vizuál.

Töredelmesen bevallom, hogy egy kicsit félek ettől a fordulótól. A sorozat, amit az utolsó, végső csatára választottunk eléggé bonyolult. És nem csak azért, mert komoly háttértartalommal és érzelmi viszontagságokkal (vagy éppenséggel pont annak a hiányával) küszködik. A fő ok, hogy a benne szereplő összes - tényleg összes - személyiség nehezen megfogható és visszaadható, majdhogynem rakoncátlan kisgyerekekként bújnak ki az író kezei közül. Persze nem azt mondom, hogy lehetetlen feladat, de azért nem is könnyű. 
A másik ok, amiért vasvillákkal és máglyára vetéssel álmodom sötét éjszakáimon (mert milyen lenne egy éjszaka? napsütötte?), az az, hogy jómagam elkötelezett híve vagyok, emiatt pedig volt egy hosszas beszélgetésem az elvtársaimmal. Ezalatt a diskurzus alatt én próbáltam meggyőzni őket, hogy nem lenne túl jó ötlet olyan sorozattal előállni, ami az egyik szervező kedvence, mire ők, az én hosszas és megrázóan őszinte, cinikusan logikus érveléseimre szinte morózusan leugattak és ellopták a jogomat arra, hogy tiltakozzam. Én megpróbáltam, skacok. Tényleg. 

Továbbá, most hogy itt álldogálunk már a miniverseny exit felirattal ellátott fotocellás ajtajában, ideje lenne besmolnom arról, hogyan is fog megtörténni a pontok rendszerezése. 
Gondolom mindenki észrevette, hogy mi, a Szervezők, egyetlen egyszer sem hoztuk nyilvánosságra pontban kifejezett véleményünket, ami egyetlen egy velős és tök megérthető indokra vezethető vissza: alanyi jogunk van hozzá, hogy csak a végén fejezzük ki tetszésünket, ezzel nem befolyásolva semmit sem a felkészülési időszak(ok) alatt. Ezzel a módszerrel tökéletesen elkerülhetőek a víz felszínére kerül(het)ő konfliktusok és miegyebek. 
Na, de haladjunk!
A pontokat két részre osztjuk. Lesznek az olvasói vélemények, amelyeket külön-külön átlagolva tárunk közszemlére és összesítünk Nektek egy istenkirály táblázatban, és lesznek a szervezői pontok, amiket alles átlagolva kaptok meg, kiolvashatatlan reál pontokkal. Ezek után ezekből is kaptok egy csinos kis összeget, ami aztán bekerül a csapat neve alá és kiderül ki kezdi majd a kihívás publikációs időszakát. 
A Moonlight csapat tiszta -28 ponttal indul. 
  

Ebben a fordulóban a játékszabályok a következőek: 
- Maximum(!) 700 szavas lehet, mivel egyperces történetről van szó. 
- A passzivitásért pontlevonás jár. 
- A vizuális feltételt mi adjuk meg, azonban, hogy mit kezdtek ezzel az elvtársadta lehetőséggel, az teljesen rátok van bízva.
- A kapott szó, nos inkább szakszó, de ha már itt tartunk, akkor fogalom, csupán egyetlen egy szálat, ill. karaktert határoz meg a történetben, nem kell mindent ebben a szellemben megalkotni. Csattanjon rajta a storyline.
- A műfaj kötetlen, a korhatár szárnyalhat az egekig. 
- A kötetlenség továbbra is csak a csapatok tematikáján belüli stílusirányzatokra vonatkozik, habár a klasszicizmust mellőzük, jó? 
- Kötelező a karakterhűség, egy kis pontatlanság azonban nem égbekiáltó hiba.
 
HARMADIK FORDULÓ: BBC SHERLOCK

Sunshine csapat
Moonlight csapat
Vizuál

  


Fóbia
Genofóbia: A szexuális interkurzustól való félelem.
Haptefóbia: A megérintéstől való félelem.
 

Leadási határidő:  2012. december 9. (vasárnap) déli 12 óra
Publikálás: 2012. december 10. (hétfő) du. 5 óra
Eredményhirdetés: 2012. december 14. (este)


Üdvözlettel, 
Fővezérelvtárs, Vezérelvtárs1 és Vezérelvtárs2  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése